VCA Koeriers – InXpress Arnhem

Over ons

Wie regelmatig internationale zendingen heeft, weet dat er veel kan misgaan; met het papierwerk, de douane, onwetende callcenter medewerkers, onverwachte invoerrechten, extra toeslagen en andere strubbelingen. Bij InXpress weten ze dat u dit kunt missen als kiespijn. Daarom willen wij u graag tijd, geld en gedoe besparen.
Met raad en daad staan wij u terzijde voor alle denkbare (internationale) zendingen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, over transittijden of verpakkingseisen; u kunt altijd InXpress Arnhem bellen; 026-3512422. Wij zorgen er dan voor dat u snel een adequaat antwoord krijgt.

Wie zijn wij?

VCA Koeriers

VCA Koeriers is een betrouwbare en flexibele logistiek dienstverlener uit Arnhem. Wij vervoeren uw zending – van envelop tot pallet – snel en goed naar de juiste bestemming. Of die bestemming nu bij u om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, onze ervaren en representatieve koeriers garanderen altijd een tijdige en zorgvuldige aflevering.

Maar onze dienstverlening gaat verder. Hebt u een transportprobleem? We denken graag met u mee en bieden u een oplossing op maat. Persoonlijk contact en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn lid van Transport en Logistiek Nederland. Bovendien zijn we in het bezit van een NIWO-vergunning, een keurmerk voor betrouwbaar en vakbekwaam goederenvervoer.