InXpress

Onder de naam InXpress Arnhem is VCA Koeriers onderdeel van het internationaal opererende InXpress-concern. Met meer dan 250 kantoren in 13 landen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van wereldwijde expresszendingen en andere (internationale) transporten. Dankzij onze partnerships met diverse grote vervoerders als TNT, DHL, UPS en Fedex kunnen wij topvervoer aanbieden tegen interessante tarieven. Maar wel met de goede klantenservice die al onze klanten van ons gewend zijn.

Hebt u vragen over de mogelijkheden, transittijden of verpakkingseisen? Neem dan contact op met InXpress Arnhem. InXpress regelt alles voor u, wij zijn als het ware uw logistiek medewerker. Zo bespaart u tijd, geld en gedoe!

inxpress logo 2019
  • De juiste vervoerder voor al uw zendingen!

  • Met onze webship software heeft u binnen een paar klikken de labels en pick-up geregeld.

#1

Zorg voor een goede verpakking

De prijs van uw zending hangt af van het gewicht en het volume. Verpak uw zending daarom strak en zorgvuldig. Ook de kans op beschadiging is bij een deugdelijke verpakking kleiner. Vraag uw InXpress adviseur om professioneel verpakkingsmateriaal.

#2

Check de adressen

De meeste fouten bij de bezorging van (internationale) zendingen komen voort uit verkeerde adressering. Check goed of adres en postcode op het label kloppen. Carriers rekenen kosten voor het terugsturen van zendingen of aanpassen van adressen. Vergeet ook niet een contactpersoon en telefoonnummer van de ontvanger te vermelden.

#3

Wie betaalt ‘TAXES & DUTIES’?

Buiten de EU worden belastingen en invoerrechten geheven. Let op; Noorwegen en Zwitserland horen hier ook bij. Houd hier rekening mee en spreek duidelijk af wie de invoerrechten betaalt. Geef dit altijd goed aan op het label en de Commercial Invoice. Vragen hierover; uw InXpress adviseur helpt u graag.